Vattenflaskor med tryck som reklamprodukt

Vattenflaskor

Är ditt företag i behov av att synas mer bland dina kunder och konkurrenter? Det kan vara en svår uppgift att synas bland allt brus som finns i dagens samhälle. Syns man inte så finns man inte brukar man säga. Det gäller att man kan bli sedd på många olika ställen samtidigt för att kunna konkurrera. Ett väldigt bra sätt att synas på är genom att använda vattenflaskor. En vattenflaska är något som alla kan ha användning av då man måste dricka vatten flera gånger under dagen. I stället för att gå fram och tillbaka till kranen med ett litet glas så är det bättre att fylla upp en rejäl vattenflaska.

Vattenflaskor i olika material

En vattenflaska kan vara tillverkad i en mängd olika material – vissa material bättre än andra. Det vanligaste materialet genom åren har varit vattenflaskor i plast. Eftersom miljön har hamnat i fokus på senare tid så har man börjat tillverka flaskor i andra material än vad man gjort tidigare.

Aluminium har blivit ett väldigt populärt material att tillverka vattenflaskor i de senaste åren. Det är mer miljövänligt än plast och håller mycket bättre. Man slipper på så sätt byta ut sin vattenflaska efter en tids användande. Man kan skapa riktigt snygga reklamprodukter genom att använda vattenflaskor i aluminium som är graverade med företagets logga. Gravering är en tryckmetod där man ristar in önskat motiv på flaskan.  Det blir effektfullt och håller mycket bra.

Ett annat material som blivit alltmer populärt är glas. Glas är lätt att hålla rent och ser exklusivt ut vilket gör det till en riktigt bra reklamprodukt. Ska ni ställa ut på en mässa eller event och vill locka kunder så kan ni använda er av vattenflaskor i glas med tryck. Ge bort dessa till de framtida kunderna för att skapa ett intresse och attrahera folk. Det är ett smidigt och effektivt sätt att sprida sitt varumärke på.

Ge bort en vattenflaska som gåva

Ska ni ge bort gåvor till era anställda i julklapp eller liknande, men inte riktigt bestämt er för vad ni ska välja? Då kan en exklusiv vattenflaska med tryck vara något att titta på. Genom att trycka företagets logga på vattenflaskan så kommer ni se till att varumärkes sprids överallt där den används. Ni ger också era anställda bra förutsättningar att förbättra hälsan och må bra genom att dricka vatten ur flaskan när de behöver. Det ser också snyggt ut om alla anställda har samma typ av vattenflaska om ni får besök at kunder eller leverantörer. Vet ni inte vart ni ska beställa dessa så kan jag rekommendera Fronta.se. De är ett vasst och modernt tryckföretag som använder de senaste tryckteknikerna.

Att ge bort en vattenflaska är en uppskattad gest och något som de flesta anställda verkligen kommer att använda sig utav. Visa att ni uppskattar era värdefulla anställda genom att köpa flaskor med eran företagslogga på!